Gå til hovedinnhold
Spaghetti alla chitarra med tørrfisk, chili, rosiner og pinjekjerner
Cooking time20 min
Difficulty levelMiddels
Vurdering1/5

Spaghetti alla chitarra med tørrfisk, chili, rosiner og pinjekjerner

Mer italiensk enn spagetti får du det ikke, og sammen med tørrfisken og rosinene er dette smaken av Sør-Italia.

Unngå at skjermen går i dvale
)

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Kok tørrfisken i grønnsaksbuljongen, hell av kokevannet.
  • Rist strøkavringen i ovnen.
  • Skjær sjalottløken i ringer og stek i olivenolje på lav varme.
  • Bløtlegg rosinene i varmt vann
  • Tilsett tørrfisk, chillipepper, ristede pinjekjerner, og utvannede rosiner.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Kok spaghettien i saltet vann, hell av vannet og bland sammen spaghetti, tørrfisk og resten av ingrediensene i stekepannen.
  • Strø over finhakket persille og ristet strøkavring før servering.