Gå til hovedinnhold
Tørrfisk med asparges og pancetta
Foto: Studio Dreyer-Hensley
Cooking time30-40 min
Difficulty levelMiddels
Vurdering3/5

Tørrfisk med asparges og pancetta

Denne oppskriften, laget av Franco Favaretto, kombinerer den norske tørrfisken med smakene fra Italia. Med asparges og pancetta har du en smakfull rett.

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Ha tørrfisken i en gryte med laurbærblad, en halv sitron og en håndfull salt, og dekk med kaldt vann. Kok opp og la det koke i 15 minutter. 
  • Slå av varmen og la fisken trekke i 15 minutter. Sett til side ett glass av kokevannet til senere. Hell av resten av kokevannet.
  • Stek hakket sjalottløk og pancetta i en stekepanne, og tilsett Dry Martini eller vermut.
  • Tilsett asparges og finhakket persille, tørrfisk og glasset med kokevann. 
    Etter 5 minutter tilsetter du fløten og lar blandingen koke i ytterligere 5 minutter før servering.