Gå til hovedinnhold
Foto: Synøve Dreyer
Cooking time30-40 min
Difficulty levelLett
Vurdering4/5

Gryte med torsk og grønnsaker

Denne torskegryten kan du like godt lage litt ekstra av, for appetitten vil garantert stige etter hvert som duftene fra torsken og grønnsakene sprer seg i huset.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær fisken i porsjonsstykker.

  • Rens og skjær paprika i strimler, gulrot i skiver, selleri i staver og brokkoli i buketter.

  • Surr alle grønnsakene i olje i 1-2 minutter.

  • Tilsett vann og fiskebuljong, og kok opp.

  • Rør inn maisennajevner, sitronsaft, timian og kajennepepper, og kok opp.

  • Legg i fisk og laurbærblad, legg på lokk og la retten trekke på svak varme til fisken er gjennomkokt, ca. 5 minutter.

Server torskegryten med byggris ved siden av.