Gå til hovedinnhold
Foto: Josefin Linder
20 min

Karsten Warholms fiskeburger

Karsten Warholm digger kjappe, sunne middager! Denne fiskeburgeren er en perfekt middag i en travel hverdag og faller i smak hos både store og små. Når vi utfordret matprofilen Emilie Voe Nereng til å lage noen kjappe fiskeburgerretter, var dette også en av hennes soleklarefavoritter.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Kutt mango og rødløk i skiver.
  • Lag en grov mos av avokadoen. Ha litt lime i avokadomosen så den ikke blir brun.
  • Rens granateplet.
  • Vask og del hjertesalat.
  • Grovhakk koriander.
  • Bland sammen majones og sriacha. Smak til med limesaft, salt og pepper.
  • Stek burgere som anvist på pakken 2-3 minutter på hver side med nøytral stekeolje.
  • Toast hamburgerbrødene i panna eller i en brødrister.
  • Sett sammen fiskeburgeren, server med limebåter og nyt.