Gå til hovedinnhold
Foto: Bent Raanes Sørensen
Cooking time20-30 min
Difficulty levelLett

Salat med flaket torsk, bacon og bønner

Om du har fiskerester igjen fra middagen i går kan du bruke dem i en god salat. Denne oppskriften er enkel og god. Med focaccia ved siden av har du en fin lunsj.

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Del fisken i litt mindre stykker og kok i lettsaltet vann i ca. 5 minutter.
  • Stek baconskivene sprø og gylne i tørr stekepanne.
  • Vask salaten og tørk den godt.
  • Skjær agurk i tynne staver, og reddik i tynne skiver.
  • Skyll kidneybønnene i kaldt vann og la de renne godt av seg.
  • Bland alle grønnsakene i en salatbolle eller fordel dem på tallerkener.
  • Flak fisken og ha over salaten sammen med bacon, og drypp over olivenolje.
  • Dryss over litt flaksalt og nykvernet sort pepper.
  • Server med focaccia.