Taco med sprø torsk i airfryer
Fisk med panering i airfryer blir både saftig og sprøtt, og passer perfekt i taco. Denne oppskriften med sprø biter av torsk er så knasende god at den lett kan serveres som fredagstaco.
Fremgangsmåte
- Skjær torsken i store terninger, og tørk de godt med tørkepapir. Krydre med salt og pepper.
- Bland majones og sennep i en skål. I en annen skål blander du panko, paprikapulver, hvitløkspulver og tørket persille.
- Vend torskebitene først i majonesblandingen, og deretter i pankoblandingen. Sørg for at bitene er godt dekket av panko, så de blir skikkelig sprø.
- Stek de panerte torskebitene i airfryer i 4-5 minutter på 180 ºC. Her må du prøve deg litt frem, fordi steketiden kan variere fra airfryer til airfryer.
- Mens fisken stekes, lager du urtedressingen. Ha rømme, majones, hakket bladpersille og finhakket hvitløk i en bolle og bland det godt sammen. Smak til med salt og pepper.
- Server de sprø torskebitene i tortillalefser med urtedressing og det tilbehøret du liker best.