Torsk O`Nachos
Prøv denne kombinasjonen neste gang du skal lage nachos. Med syltet rødløk og avokadodressing som tilbehør blir det garantert en ny favoritt!
Fremgangsmåte
Syltet rødløk
- Bland alle ingrediensene, unntatt rødløken, i en kjele.
- Kok opp, og la det småkoke i 3–4 minutter.
- La det deretter hvile i 30 minutter.
- Legg rødløkskivene i et stort glass, og hell over laken så den dekker løken helt.
- Sett på lokk og oppbevar i kjøleskapet.
- Løken er spiseklar etter en time.
Avokadokrem
- Mos avocado og øvrige ingredienser med en stavmikser. Vil du ha en tynnere variant, bruk litt mer olivenolje og sitronsaft.
Torsk
- Krydre, pepre og salte torskefileten, og stek i pannen på 2-3 minutter på hver side.
Servering
- Lag en tallerken med nachos, torsk, syltet rødløk, avocadoskiver, spisspaprika, grønn paprika, koriander og chili. Topp med avocadodressing og limesaft.