Foto: Norwegian Seafood Council
Wrap med stekt torsk
Wraps kan fylles med det du måtte ønske, både varmt og kaldt. I denne oppskriften foreslår vi at du fyller den med stekt torsk, salat med nøtter og chilidressing.
Fremgangsmåte
- Skjær torskefileten i lange jevne stykker.
- Krydre med salt, og drypp over worcestershiresaus og saften av lime.
- Brett et ark grillfolie dobbelt og smør med rapsolje.
- Legg torsken på folien.
- Stek den på grillen i ca. 2 minutter, snu den og stek den 2 minutter på den andre siden.
Salat
- Vask hjertesalaten og la alt vannet renne godt av.
- Skjær salaten i strimler, og del cherrytomat i to.
- Finhakk rødløk og riv basilikumbladene.
- Rør sammen olivenolje og balsamicoeddik.
- Ha salaten, cherrytomat, rødløk og basilikumblader i en bolle, hell over oljedressingen og bland sammen.
- Finhakk cashewnøtter og dryss over salaten.
Dressing
- Rør sammen majones og sweet chilisaus til dressingen.
- Smør litt dressing langs midten av hver tortillawrap, og legg salat og stekt torsk over.
- Brett, rull sammen og server.
Tips: Dersom du ikke har tilgang til grill kan torsken også stekes i stekepannen.