Wrap med stekt torsk
Wraps kan fylles med det du måtte ønske, både varmt og kaldt. I denne oppskriften foreslår vi at du fyller den med stekt torsk, salat med nøtter og chilidressing.
Fremgangsmåte
Skjær torskefileten i lange jevne stykker.
Krydre med salt, og drypp over worcestershiresaus og saften av lime.
Brett et ark grillfolie dobbelt og smør med rapsolje.
Legg torsken på folien.
Stek den på grillen i ca. 2 minutter, snu den og stek den 2 minutter på den andre siden.
Salat
Vask hjertesalaten og la alt vannet renne godt av.
Skjær salaten i strimler, og del cherrytomat i to.
Finhakk rødløk og riv basilikumbladene.
Rør sammen olivenolje og balsamicoeddik.
Ha salaten, cherrytomat, rødløk og basilikumblader i en bolle, hell over oljedressingen og bland sammen.
Finhakk cashewnøtter og dryss over salaten.
Dressing
Rør sammen majones og sweet chilisaus til dressingen.
Smør litt dressing langs midten av hver tortillawrap, og legg salat og stekt torsk over.
Brett, rull sammen og server.
Tips: Dersom du ikke har tilgang til grill kan torsken også stekes i stekepannen.