Fiskepinner av laks med kålsalat
Å lage fiskepinner er enklere enn man tror. Alt du trenger å gjøre er å skjære opp fisken, dyppe i mel, egg og sesamfrø, og steke i stekepannen. Sprø, smakfull og enkel middag!
Fremgangsmåte
- Skjær laksen i ca. 10 cm store stykker, skjær deretter stykkene i 2-3 cm brede strimler.
- Bland mel, salt og pepper på en tallerken.
- Pisk egg og vann lett sammen.
- Bland sammen sesamfrø og ost på en tallerken.
- Vend laksestrimlene i melblandingen, deretter i det pisket egg og til slutt i sesamfrø- og osteblandingen.
- La de ligge litt på tørt underlag så paneringen fester seg.
- Varm olje i stekepannen og stek fiskepinnene pent gylne på alle sider, ca. 4 minutter til sammen.
Kålsalat
- Skjær kålen i tynne strimler.
- Rør sammen resten av ingrediensene til dressingen, og smak den til så den blir friskt syrlig. Bland kål og dressing.
- Server nystekte fiskepinner med kålsalat og byggris.