Foto: Studio DreyerHensley
Laks med grønnsaker og ingefæryoghurt
En frisk ingefæryoghurt og en søtlig teriyakasaus gjør denne laksemiddagen til en god middagsopplevelse. Og fort går det også, bare prøv selv.
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 175°C.
- Skjær laksefileten i serveringsstykker og legg dem i en smurt ildfast form.
- Pensle laksen med teriyakisaus og bak den i stekeovnen i ca. 15 minutter.
- Pensle gjerne laksen igjen når den er ferdig i stekeovnen.
- Kok eggnudlene etter anvisning på pakken.
- Skjær brokkoli i små buketter, gulrot i skiver, og sukkererter og minimais i biter.
- Stek grønnsakene i rapsolje i ca. 2 minutter, tilsett eggnudlene, og smak til med salt og pepper.
Ingefæryoghurt
- Riv ingefær og bland med matyoghurt.
- Smak til med salt og pepper.
- Server laksen med grønnsaksblandingen og ingefæryoghurt.