Gå til hovedinnhold
Foto: Studio DreyerHensley
Cooking time20-30 min
Difficulty levelLett
Vurdering4/5

Laks med grønnsaker og ingefæryoghurt

En frisk ingefæryoghurt og en søtlig teriyakasaus gjør denne laksemiddagen til en god middagsopplevelse. Og fort går det også, bare prøv selv. 

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Sett stekeovnen på 175°C.
  • Skjær laksefileten i serveringsstykker og legg dem i en smurt ildfast form.
  • Pensle laksen med teriyakisaus og bak den i stekeovnen i ca. 15 minutter.
  • Pensle gjerne laksen igjen når den er ferdig i stekeovnen.
  • Kok eggnudlene etter anvisning på pakken.
  • Skjær brokkoli i små buketter, gulrot i skiver, og sukkererter og minimais i biter.
  • Stek grønnsakene i rapsolje i ca. 2 minutter, tilsett eggnudlene, og smak til med salt og pepper.

Ingefæryoghurt

  • Riv ingefær og bland med matyoghurt.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Server laksen med grønnsaksblandingen og ingefæryoghurt.