Gå til hovedinnhold
Foto: John Montana
Cooking time30-40 min
Difficulty levelLett
Vurdering5/5

Marinert laks i tortilla

Ovnsbakt laks marinert med spennende krydder, servert i tortilla sammen med tomat og salat er perfekt helgekos. Dette blir fort en favoritt.

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Sett stekeovnen på 200 °C.
  • Skjær laks i terninger på ca. 3 cm.
  • Strimle salaten og skjær tomat i små biter.

Marinade

  • Rør sammen spisskummen, presset hvitløk, olivenolje, paprikapulver, kajennepepper og oregano, og limesaft.
  • Legg lakseterningene i en ildfast form og hell marinaden over.
  • Sett formen i kjøleskap og la laksen marinere i minst 20 minutter.
  • Dryss over litt salt og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek i stekeovnen ca. 12 minutter.

Tilbehør

  • Bland lettrømme med limesaft.
  • Varm tortilla etter anvisning på pakken.
  • Legg laks, salat og tomat i tortilla, og server med limerømme, guacamole og brune bønner ved siden.