Foto: John Montana
Marinert laks i tortilla
Ovnsbakt laks marinert med spennende krydder, servert i tortilla sammen med tomat og salat er perfekt helgekos. Dette blir fort en favoritt.
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 200 °C.
- Skjær laks i terninger på ca. 3 cm.
- Strimle salaten og skjær tomat i små biter.
Marinade
- Rør sammen spisskummen, presset hvitløk, olivenolje, paprikapulver, kajennepepper og oregano, og limesaft.
- Legg lakseterningene i en ildfast form og hell marinaden over.
- Sett formen i kjøleskap og la laksen marinere i minst 20 minutter.
- Dryss over litt salt og dekk formen med aluminiumsfolie. Stek i stekeovnen ca. 12 minutter.
Tilbehør
- Bland lettrømme med limesaft.
- Varm tortilla etter anvisning på pakken.
- Legg laks, salat og tomat i tortilla, og server med limerømme, guacamole og brune bønner ved siden.