Foto: Fabian Bjørnstjerna
Sitrongressbuljong med laks og reker
En god suppe er lett å lage. Gjør kraften ekstra smakfull med eksotiske kryddergrønnsaker. Da er det bare en god blanding av fisk og skalldyr som skal til før maten er klar.
Fremgangsmåte
- Skjær laks og torsk i terninger og bland med revet ingefær, salt og sweet chilisaus.
- Kok risnudler etter anvisning på pakken.
- Bank sitrongresset med baksiden av en stor kniv, skjær chili i skiver og finhakk koriander.
- Ha sitrongress, chili, koriander, sukker, fish sauce og kyllingbuljong i en kasserolle og kok opp.
- Sil buljongen og smak til med saften av lime.
- Legg laks og torsk i buljongen og kok opp.
- Skjær gulrot, agurk og vårløk i strimler og tilsett i buljongen sammen med rekene og risnudlene rett før servering.
- Server rykende varm.