Gå til hovedinnhold
Foto: Synøve Dreyer
30-40 min

Stekt laks med potetmos

En enkel hverdagsmiddag med stekt laks og potetmos passer godt til hele familien. Den er rask og enkel å lage og kan tilberedes med din favorittfisk og  er en perfekt middag hvor du kan bruke opp grønnsaker du har i kjøleskapet!

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær laksen i jevnstore stykker og dryss med salt og pepper.
  • Stek laksestykkene gyllenbrune i olje, ca. 3 minutter på hver side.

Potetmos

  • Skrell potet, skjær i terninger og kok møre i usaltet vann.
  • Mos med en potetmoser eller gaffel og rør inn melk til konsistensen er som grøt.
  • Rør inn smør og smak til med salt og pepper.

Server stekt laks med potetmos og dampet brokkoli.

Tips: Du kan variere denne retten med å bruke den fisken og de grønnsakene du ønsker.