Gå til hovedinnhold
Foto: Anna Skog
Cooking time30-40 min
Difficulty levelMiddels
Vurdering5/5

Rekeburger

Gi fiskeburgeren en ny vri med reker istedenfor fisk. I denne oppskriften finner du også en dressing som passer utmerket.

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Hakk rekene.
  • Bland griljermel, matfløte og vann, og la svelle litt.
  • Finhakk løk, og bland med reker, egg, litt salt og pepper.
  • Rør sammen de to blandingene, og form én burger per porsjon.
  • Stek hver burger i smør i ca. 2 minutter på hver side. Snu dem forsiktig så de ikke faller sammen.

Dressing

  • Finhakk hvitløk og dill, og press saften og riv skallet av sitron.
  • Bland sammen alt til dressingen og smak til med sukker, salt og pepper.
  • Server rekerburger i burgerbrød med dressing, salat, agurk og rødløk.