Gå til hovedinnhold
Foto: Oliver Brachat
Cooking time30-40 min
Difficulty levelMedium

Pizza med pesto, mozzarella og røkt laks

Pizza til middag er både lettvint, smakfullt og en favoritt hos mange. Røkt laks passer veldig godt på en sprø pizzabunn sammen med pesto, tomat, frisk oregano og mozzarella.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 225 °C
  • Skjær røkt laks i strimler.
  • Legg pizzabunnen på et stekebrett med bakepapir.
  • Skjær tomat i skiver og finhakk oregano.
  • Smør et jevnt lag pesto på pizzabunnen, dekk med tomatskiver og dryss oregano, salt og pepper over.
  • Skjær mozzarella i tynne skiver og legg dem utover pizzaen.
  • Stek pizzaen midt i stekeovnen til bunnen er gjennomstekt og osten begynner å smelte, ca. 15 minutter.
  • Ha røkt laks over pizzaen og server.

Tips: Du kan dele pizzabunnen i porsjonspizzaer, da trenger de ca. 10 minutter i stekeovnen.