Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
Cooking time20-30 min
Difficulty levelLett
Vurdering4/5

Pasta med sardiner, tomat og oliven

Pasta er godt og enkelt. I denne oppskriften finner du mange gode råvarer, blant annet sardiner, løk og oliven. Med revet parmesan over får den et italiensk preg.

Unngå at skjermen går i dvale

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Kok pasta etter anvisning på pakken.
  • Ta sardiner ut av oljen og la dem renne av seg på tørkepapir.
  • Finhakk løk og hvitløk, og surr i olivenolje på middels varme.
  • Tilsett hermetisk tomat og la det småkoke i noen minutter.
  • Skjær oliven i skiver og tilsett i sausen sammen med sardiner og kapers.
  • Smak til med salt og pepper.
  • Finhakk persille og basilikum, og vend inn i sausen sammen med pasta.
  • Server pastaen straks med revet parmesan over.