Grove seiburgere
En fiskeburger kan serves som både middag og lunsj, og tas med på tur. I denne oppskriften lager du selv dressingen, men du kan også kjøpe den ferdig i butikken.
Fremgangsmåte
- Del fiskefileten i biter og ha bitene i en foodprosessor.
- Tilsett salt og kjør maskinen til deigen er jevn og seig – det tar bare noen sekunder.
- Hell i melken i ca. 3 porsjoner, la maskinen gå mellom hver gang slik at melken blandes godt inn og farsen blir glatt.
- Ha i potetmel, pepper og gressløk.
- Stek en liten prøvekake og smak om den er passe krydret.
- Form flate kaker og stek dem i smør, ca. 3 minutter på hver side.
Dressing
- Rør sammen ingrediensene til dressingen.
Tilbehør
- Vask salaten.
- Skjær agurk, rødløk og tomat i skiver, og vask cherrytomatene.
- Varm burgerbrødene etter anvisning på pakken.
- Server seiburgerne i burgerbrød med dressing, salat og grønnsaker, og med cherrytomater ved siden av.