Foto: Fabian Bjørnstjerne
Burger med torsk
Dette er en real burger med torsk. Rotgrønnsakene gjør retten ekstra god og sunn. En burger som lett faller i smak hos både små og store.
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 200 °C.
- Skjær torsken i serveringsstykker og stek i smør, ca. 3–4 minutter på hver side. Dryss med salt og pepper.
- Skjær potet og rotgrønnsakene i staver.
- Legg grønnsakene på et stekebrett, drypp over rapsolje og dryss over litt salt og pepper.
- Stek grønnsakene i stekeovnen i ca. 25 minutter.
- Bland ingrediensene til karrimajonesen.
- Skjær løk og tomat i skiver.
- Varm burgerbrødene i stekeovnen.
- Legg salat på bunnen av burgerbrødet, og legg over et stykke torsk sammen med løk og tomat.
- Dekk med toppen av burgerbrødet.
- Server burgeren sammen med rotgrønnsakene og karrimajonesen.