Gå til hovedinnhold
Foto: Norwegian Seafood Council
20-30 min

Wok med uer og risnudler

Med risnudler, hvitløk, ingefær og curry paste får denne woken en asiatisk smak. Om du ønsker ekstra grønnsaker kan de finsnittes og stekes sammen med fisken.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Kok risnudlene etter anvisningen på pakken.

  • Skjær fisken i biter, 3 cm store og dryss over salt.

  • Vask og rens vårløk, og skjær i biter på 3 cm.

  • Rens og finhakk hvitløk.

  • Vask, rens og riv ingefær.

  • Varm olje i en wokpanne og tilsett fisk, hvitløk og ingefær. Surr fisken ca. 1 minutt på hver side.

  • Ha i curry paste, soyasaus, fiskebuljong og vann. Kok opp.

  • Tilsett deretter kokte nudler og vårløk, og la det småkoke et par minutter.

Server woken med friske korianderblader drysset over.

Tips: Retten kan lages i en vanlig stekepanne med litt høy kant eller en gryte i stedet for wokpanne.