Gå til hovedinnhold
Foto: Josefin Linder
20 min

Kremet tagliatelle med laks

Leter du etter en enkel middag med deilig laks og kremete pasta? Se ikke lenger! Med denne oppskriften får du en sunn, velsmakende middag klar på kort tid.

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skjær laks i passende terninger.
  • Kok pasta som anvist på pakken, tilsett ertene i de siste minuttene av koketiden.
  • Kutt sjalottløk i små biter og purre i ringer.
  • Surr løken blank i litt olje, og stek så laksen i pannen noen minutter, behold kjernen på fisken litt rå.
  • Tilsett purre sammen med sjalottløken og laksen.
  • Ta laksebitene ut av pannen.
  • Tilsett fløte i pannen, kok opp og la i ca 2 minutter.
  • Smak til sausen med salt og pepper og revet sitronskall.
  • Sil av pastaen og vend inn fløtesausen.
  • Dander laksebitene på toppen, og dryss over basilikumblader.