Gå til hovedinnhold
Foto: Godfisk.no
Cooking time20-30 min
Difficulty levelMiddels
Vurdering4/5

Laks med mais og pinjekjerner

Lag en herlig wok med laks, miniasparges, minimais og hvitløk. Med røtter i fra Kina vil denne oppskriften gi smaksløkene en internasjonal opplevelse.

Unngå at skjermen går i dvale
)

Ingredienser

Fremgangsmåte

Unngå at skjermen går i dvale
  • Skjær laksefileten i 2 cm terninger.
  • Skyll asparges og mais, og skjær i 3 cm store biter.
  • Finhakk hvitløk, og rist pinjekjerner i tørr stekepanne.
  • Rør sammen ingrediensene til sausen.
  • Surr hvitløk i litt olje i 1 minutt, tilsett laksen og la den surre litt sammen med hvitløken.
  • Ha i sausen og kok opp.
  • Tilsett asparges og mais, og la alt bli varmt.
  • Vend inn ristede pinjekjerner og server.